Autorijschool Hiemstra

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Hiemstra.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hiemstra is 61%, 44 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Ga je voor lessen bij Autorijschool Hiemstra? Je rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Hoogeveen. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Hiemstra.

De rijschool heeft een vestiging in Hardenberg. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Parallelweg 1A, 7772SB Hardenberg. Je bereikt ze per e-mail via: rijschoolhiemstra@gmail.com. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op (0523) 26 07 89. De rijschool heeft een eigen site: autorijschoolhiemstra.nl. Het KvK-nummer van de school is: 050658040000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0682Z8.

In welke plaats zit Autorijschool Hiemstra (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Hardenberg.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Hardenberg. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: all-drive.nl en Autorijschool M.L. Brouwers V.O.F..

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Hiemstra

Slagingspercentage

61

Aantal examens

44

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolhiemstra@gmail.com

Telefoon

(0523) 26 07 89

Website

autorijschoolhiemstra.nl

Adres

Parallelweg 1A

Postcode

7772SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

050658040000

Rijschoolnummer

0682Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hiemstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo