Autorijschool Hiemstra

Alle details over Autorijschool Hiemstra.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Hiemstra is 57%, 47 personen legden examen af (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Hiemstra? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Hoogeveen. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Contactgegevens, adres en overige info over Autorijschool Hiemstra.

Je vindt de school in Hardenberg. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Parallelweg 1A, 7772SB Hardenberg. Ga je voor een proefles? Neem contact op via rijschoolhiemstra@gmail.com. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: (0523) 26 07 89. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: autorijschoolhiemstra.nl/. Het KvK-nummer van de school is: 050658040000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0682Z8.

Waar vind ik Autorijschool Hiemstra (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Hardenberg.

Klik hier voor alle Rijscholen in Hardenberg. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Anass en Autorijschool Johan.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Hiemstra

Slagingspercentage

57

Aantal examens

47

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolhiemstra@gmail.com

Telefoon

(0523) 26 07 89

Website

autorijschoolhiemstra.nl

Adres

Parallelweg 1A

Postcode

7772SB

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

050658040000

Rijschoolnummer

0682Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Hiemstra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo