Autorijschool Soeradj

Alle gegevens over Autorijschool Soeradj.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Soeradj is 43%, 72 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Start je met les bij Autorijschool Soeradj? Afrijden doe je bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Utrecht.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Soeradj.

De rijschool is te vinden in Utrecht. Hierbij de adresgegevens van de school: Graafschap 52, 3524TR Utrecht. Even bellen? Het telefoonnummer is (030) 289 72 50. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 300825740000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6226X2.

Waar bezoek je Autorijschool Soeradj precies?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in regio Utrecht.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Sterk Rijopleidingen en Auto- en Motorrijschool K. Eimers.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Autorijschool Soeradj

Slagingspercentage

43

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(030) 289 72 50

Adres

Graafschap 52

Postcode

3524TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300825740000

Rijschoolnummer

6226X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Soeradj”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo