Autorijschool Soeradj

Op deze pagina ontdek je alles over Autorijschool Soeradj.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Soeradj is 49%, 117 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Soeradj? Dan heb je de keuze uit 1 CBR-examenlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Soeradj.

Deze rijschool heeft een locatie in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Graafschap 52, 3524TR Utrecht. De school is telefonisch bereikbaar via (030) 289 72 50. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 300825740000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6226X2.

Waar vind ik Autorijschool Soeradj (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Nog meer rijscholen in Utrecht.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Utrecht. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Meerkerk en Rijschool miss drive.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Soeradj

Slagingspercentage

49

Aantal examens

117

Auto

Beschikbaar

Telefoon

(030) 289 72 50

Adres

Graafschap 52

Postcode

3524TR

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

300825740000

Rijschoolnummer

6226X2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Soeradj”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo