Autorijschool YOUYOU

Lees meer over Autorijschool YOUYOU.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool YOUYOU ligt op 69%, 13 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool YOUYOU? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het theorie boek auto of motor.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool YOUYOU.

Je vindt de rijschool in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Agavedreef 59, 3563EK Utrecht. Ga je voor een proefles? Neem contact op via info@rij-youyou.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 38 01 48 58. De school beschikt over een eigen website, hierbij het adres: rij-youyou.nl. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 302364110000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 4817K8.

Waar bezoek je Autorijschool YOUYOU (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Auto- en Motorrijschool K. Eimers en rijschool el Yakhlifi.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool YOUYOU

Slagingspercentage

69

Aantal examens

13

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rij-youyou.nl

Telefoon

06 38 01 48 58

Website

rij-youyou.nl

Adres

Agavedreef 59

Postcode

3563EK

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302364110000

Rijschoolnummer

4817K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool YOUYOU”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo