Autorijschool Dahri

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Dahri.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dahri ligt op 44%, 34 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Les volgen bij Autorijschool Dahri? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Utrecht.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Dahri.

De rijschool heeft een vestiging in Utrecht. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Hudsondreef 29, 3565AV Utrecht. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 41 11 88 13. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 301954750000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 2419K8.

In welke plaats vind je Autorijschool Dahri (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere scholen in de buurt van Utrecht.

Klik hier voor alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? L4veilig en Autorijless.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Dahri

Slagingspercentage

44

Aantal examens

34

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 41 11 88 13

Adres

Hudsondreef 29

Postcode

3565AV

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

301954750000

Rijschoolnummer

2419K8

Reviews

0.0
0
0
1
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Dave

    Was oke hier

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo