Rijschool Petra

Alle gegevens van Rijschool Petra.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Petra is 44%, 39 leerlingen deden examen (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Begin direct met het bijspijkeren van je theoriekennis en ga van start met online theorie examens om je goed op je CBR-examen voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Rijschool Petra? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Urmond.

Contactgegevens en telefoonnummer van Rijschool Petra.

Deze rijschool vind je in Geleen. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Beneluxlaan 155, 6164ER Geleen. Per e-mail bereik je ze op [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 11 33 33 44. De rijschool heeft een eigen website: rijschoolpetra.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 537473800000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3933Z3.

Waar vind ik Rijschool Petra precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Nog meer rijscholen in Geleen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Geleen. Check ook deze rijscholen: Autorijschool Jos Pieters V.O.F. en Auto- en Motorrijschool Schiprowski.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool Petra

Slagingspercentage

44

Aantal examens

39

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 11 33 33 44

Website

rijschoolpetra.nl

Adres

Beneluxlaan 155

Postcode

6164ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

537473800000

Rijschoolnummer

3933Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Petra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo