Rijschool Petra

Alle gegevens van Rijschool Petra.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Petra is 49%, 45 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Ga je voor lessen bij Rijschool Petra? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-locaties: Urmond. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Rijschool Petra.

Je vindt de school in Geleen. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Beneluxlaan 155, 6164ER Geleen. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via rijschoolpetra@gmail.com. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 11 33 33 44. Voor meer informatie kijk je op hun website: rijschoolpetra.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 537473800000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3933Z3.

Wat is de locatie van Rijschool Petra (kaart en route)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Geleen.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Geleen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Wiel Faassen en Autorijschool Verkeerswijs.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Petra

Slagingspercentage

49

Aantal examens

45

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolpetra@gmail.com

Telefoon-nr

06 11 33 33 44

Website

rijschoolpetra.nl

Adres

Beneluxlaan 155

Postcode

6164ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

537473800000

Rijschoolnummer

3933Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Petra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo