Rijschool Petra

Lees alles over Rijschool Petra.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Petra is 47%, 38 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Ga je voor lessen bij Rijschool Petra? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Urmond. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het scooter of auto rijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Petra.

Deze school is gevestigd in Geleen. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Beneluxlaan 155, 6164ER Geleen. Dit is het e-mailadres van de rijschool: rijschoolpetra@gmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 11 33 33 44. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolpetra.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 537473800000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3933Z3.

Waar bezoek ik Rijschool Petra (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Geleen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Geleen. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Go Practise en Rijschool Mustafa Isaag t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Petra

Slagingspercentage

47

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

rijschoolpetra@gmail.com

Telefoon-nr

06 11 33 33 44

Website

rijschoolpetra.nl

Adres

Beneluxlaan 155

Postcode

6164ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Urmond

KvK-nummer

537473800000

Rijschoolnummer

3933Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Petra”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo