Rijschool Peter van Wijk

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Peter van Wijk.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Peter van Wijk is 84%, 32 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je lessen volgen bij Rijschool Peter van Wijk? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR-locaties: Hoogeveen, Meppel. Je theorie nog behalen? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek voor de motor, auto of scooter.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijschool Peter van Wijk.

Je vindt de school in Pesse. Hierbij de adresgegevens: De Tipakkers 15, 7933RP Pesse. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: info@rijschoolpetervanwijk.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 22 56 25 42. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolpetervanwijk.nl/. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 855882530000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1529F5.

Waar bezoek ik Rijschool Peter van Wijk?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Pesse.

Bekijk hier meer Rijscholen in Pesse. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijacademie Uturn en DIRK DE BOER RIJOPLEIDINGEN t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Peter van Wijk

Slagingspercentage

84

Aantal examens

32

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@rijschoolpetervanwijk.nl

Telefoon-nr

06 22 56 25 42

Website

rijschoolpetervanwijk.nl/

Adres

De Tipakkers 15

Postcode

7933RP

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen, Meppel

KvK-nummer

855882530000

Rijschoolnummer

1529F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Peter van Wijk”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo