NXXT Evelien Mulder

Alle gegevens over NXXT Evelien Mulder.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van NXXT Evelien Mulder ligt op 40%, 73 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij NXXT Evelien Mulder? Je rij-examen leg je af bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Assen, Hoogeveen. Snel je theorie certicaat halen? Bekijk hier je beste keus voor het auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van NXXT Evelien Mulder.

Deze school heeft een locatie in Hoogeveen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Grote Kerkstraat 17A, 7902CD Hoogeveen. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 06 17 58 65 88. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 744936630000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1769U0.

Waar vind ik NXXT Evelien Mulder?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in de buurt van Hoogeveen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoogeveen. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeerscollege D&R Drive & Ride en V.O.F. Verkeersschool Harms.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: NXXT Evelien Mulder

Slagingspercentage

40

Aantal examens

73

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 17 58 65 88

Adres

Grote Kerkstraat 17A

Postcode

7902CD

Plaats

Examenlocatie(s)

Assen, Hoogeveen

KvK-nummer

744936630000

Rijschoolnummer

1769U0

Reviews

0.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Famke

    Evelien geeft gezellige, leerzame en fijne lessen. Ze is geduldig en kan goed met zenuwen omgaan. Echt een aanrader!

  2. Sara

    Evelien, is een enorme en fijne rijinstructeur waar ik de rijlessen prettig heb ervaren. Zeker een aanrader door gezelligheid en enorm geduld en rustig

Rijschoolspecialist.nl
Logo