Rijschool De Wit

Alles over Rijschool De Wit.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Wit is 48%, 23 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool De Wit? Je hebt keus uit 1 CBR-examenlocaties: Hoogeveen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het theorieboek voor de scooter, auto of motor.

Contact & telefoon van Rijschool De Wit.

Deze school heeft een vestiging in Drijber. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Berkenweg 24A, 9419TG Drijber. Bellen kan via: 06 46 04 42 12. Het KvK-nummer van deze school is 642053630000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 5002Z4.

Wat is de locatie van Rijschool De Wit (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige rijscholen in de regio Drijber.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Drijber. Heb je deze rijscholen al bekeken? Verkeersschool Giezen en Rijschool Dekker.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool De Wit

Slagingspercentage

48

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 04 42 12

Adres

Berkenweg 24A

Postcode

9419TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

642053630000

Rijschoolnummer

5002Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Wit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo