Rijschool De Wit

Alles op een rijtje over Rijschool De Wit.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Wit ligt op 47%, 38 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rijschool De Wit? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Hoogeveen. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool De Wit.

Je vindt deze school in Drijber. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Berkenweg 24A, 9419TG Drijber. Voor telefonisch contact bel je met 06 46 04 42 12. Het KvK-nummer van deze school is 642053630000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5002Z4.

Waar vind je Rijschool De Wit precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Overige scholen in de regio Drijber.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Drijber. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: V.O.F. Rijschool Stellinga en Verkeersschool Giezen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool De Wit

Slagingspercentage

47

Aantal examens

38

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 04 42 12

Adres

Berkenweg 24A

Postcode

9419TG

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

642053630000

Rijschoolnummer

5002Z4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Wit”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo