Autorijschool E.D.A.S. Hollandscheveld ⇒ Reviews & ervaringen

Autorijschool E.D.A.S.

Alle gegevens over Autorijschool E.D.A.S..

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool E.D.A.S. ligt op 51%, 199 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! (Praktijk)les volgen bij Autorijschool E.D.A.S.? Je rijdt af bij een van de 2 CBR afrijdlocaties: Emmen, Hoogeveen. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijles & auto theorie gratis oefenen

Voordelig je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool E.D.A.S..

De rijschool is gevestigd in Hollandscheveld. De adresgegevens: Zandwijkstraat 10, 7913AD Hollandscheveld. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (0528) 34 23 94, of 06 21 60 33 34. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: autorijschool-edas.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is 40291540000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1186K1.

Waar vind je Autorijschool E.D.A.S. precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Hollandscheveld.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Hollandscheveld. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Veenstra en Rijschool De Weg.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Autorijschool E.D.A.S.

Slagingspercentage

51

Aantal examens

199

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 21 60 33 34

Website

autorijschool-edas.nl

Adres

Zandwijkstraat 10

Postcode

7913AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmen, Hoogeveen

KvK-nummer

40291540000

Rijschoolnummer

1186K1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool E.D.A.S.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo