Rijschool op Zoom

Ontdek alles over Rijschool op Zoom.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool op Zoom is 50%, 2 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Rijschool op Zoom? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Bergen op Zoom. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres- en contactgegevens van Rijschool op Zoom.

Deze school is gevestigd in Bergen Op Zoom. Op zoek naar adresgegevens? Kievitsbloem 8, 4616AN Bergen Op Zoom. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is . Het KvK-nummer van deze rijschool is: 857784350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1278R7.

Waar vind ik Rijschool op Zoom (kaart, routebeschrijving)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Bergen Op Zoom.

Bekijk hier meer Rijscholen in Bergen Op Zoom. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Dinie en Autorijschool Jack.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool op Zoom

Slagingspercentage

50

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Adres

Kievitsbloem 8

Postcode

4616AN

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

857784350000

Rijschoolnummer

1278R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool op Zoom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo