Rijschool op Zoom

Lees alles over Rijschool op Zoom.

Praktijkles gaan volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool op Zoom is 67%, 3 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Start je met rijles bij Rijschool op Zoom? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Bergen op Zoom. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool op Zoom.

De rijschool heeft een vestiging in Bergen Op Zoom. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Kievitsbloem 8, 4616AN Bergen Op Zoom. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 857784350000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1278R7.

In welke plaats vind je Rijschool op Zoom?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Overige scholen in regio Bergen Op Zoom.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Bergen Op Zoom. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: ten Velde rijopleidingen en Verkeersschool Bergsma.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool op Zoom

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Telefoon

blank

Adres

Kievitsbloem 8

Postcode

4616AN

Plaats

Examenlocatie(s)

Bergen Op Zoom

KvK-nummer

857784350000

Rijschoolnummer

1278R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool op Zoom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo