Arvias

Alles op een rijtje over Arvias.

Gelijk praktijkles volgen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Arvias is 58%, 38 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Passen theorielessen beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Kies je voor les bij Arvias? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Gouda.

Heeft de school keurmerken?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Zo weet je als leerling dat je rijles van goede kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Arvias.

Deze school heeft een vestiging in Gouda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Beemdgras 98, 2804NW Gouda. Proefles aanvragen? Neem contact op via [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06-54345536. Ze hebben een eigen site met meer informatie: arvias.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 549671710000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8665R1.

In welke plaats zit Arvias precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Gouda.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Gouda. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Startax en Autorijschool Nick Luiten t.h.o.d.n. NXXT.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Arvias

Slagingspercentage

58

Aantal examens

38

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06-54345536

Website

arvias.nl

Adres

Beemdgras 98

Postcode

2804NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

549671710000

Rijschoolnummer

8665R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Arvias”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo