Arvias

Lees meer over Arvias.

Starten met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Arvias is 44%, 50 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Start je met rijles bij Arvias? Je examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Gouda. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Arvias.

Je vindt deze school in Gouda. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Beemdgras 98, 2804NW Gouda. Stuur ze een mailtje, sandra@arvias.nl. Even bellen? Het telefoonnummer is 06-54345536. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: arvias.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 549671710000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 8665R1.

Waar bezoek je Arvias (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Overige rijscholen in regio Gouda.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Gouda. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Chef en Rijschool De Nijs.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Arvias

Slagingspercentage

44

Aantal examens

50

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

sandra@arvias.nl

Telefoon-nr

06-54345536

Website

arvias.nl

Adres

Beemdgras 98

Postcode

2804NW

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

549671710000

Rijschoolnummer

8665R1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Arvias”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo