Rijschool De Parel

(3 klantbeoordelingen)

Alle gegevens over Rijschool De Parel.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Parel ligt op 26%, 89 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Rijschool De Parel biedt ook beroepsopleiding(en) aan: taxi. Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken kwamen uitstekend uit de test. Ga je voor lessen bij Rijschool De Parel? Je hebt de keus uit 1 CBR-locaties: Gouda.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool De Parel.

Je vindt de school in Gouda. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Windmolenerf 19, 2807EE Gouda. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 19 17 77 12. De school beschikt over een eigen site, hierbij: rijbewijsdeparel.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 244334310000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 5217A1.

In welke plaats vind ik Rijschool De Parel?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Meer rijscholen in de regio Gouda.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Gouda. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Bennie en Autorijschool Lindhout.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool De Parel

Slagingspercentage

26

Aantal examens

89

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 19 17 77 12

Website

rijbewijsdeparel.nl

Adres

Windmolenerf 19

Postcode

2807EE

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

244334310000

Rijschoolnummer

5217A1

3 reviews for Rijschool De Parel

4.0
2
0
0
1
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Andy

  Goede service en meteen geslaagd voor theorie en praktijk

 2. Esther

  Beste rijschool uit de hele omgeving!!!

 3. Marilisa

  Top rijschool.u In 1x geslaagd. Onze helemfamilie heeft hier zijn rijbewijs gehaald!
  Echte toppers!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo