Rijschool Haneman

Alle informatie over Rijschool Haneman.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Haneman is 58%, 43 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Haneman? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Meppel. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek auto.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Haneman.

Je vindt deze school in Meppel. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Marktstraat 26, 7941KR Meppel. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 46 75 75 37. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 837299410000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 1681Z5.

In welke plaats vind je Rijschool Haneman (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Meppel.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Meppel. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Harold Greven en Hofstede Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Haneman

Slagingspercentage

58

Aantal examens

43

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 46 75 75 37

Adres

Marktstraat 26

Postcode

7941KR

Plaats

Examenlocatie(s)

Meppel

KvK-nummer

837299410000

Rijschoolnummer

1681Z5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Haneman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo