Rijschool Gooding

Alle gegevens over Rijschool Gooding.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Gooding ligt op 50%, 30 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Starten met theorie? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken kwamen als beste uit onze test. Lessen volgen bij Rijschool Gooding? Je kiest uit een van de 1 CBR examenlocaties: Zoetermeer.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Gooding.

De rijschool heeft een vestiging in ‘S-Gravenhage. Hierbij de adresgegevens van de school: J. Bosmanstraat 45, 2552JV ‘S-Gravenhage. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 42 25 86 54. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 729956880000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5436A1.

Waar vind je Rijschool Gooding?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze twee rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Driving4All en All-4-U Rijopleidingen.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Gooding

Slagingspercentage

50

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 42 25 86 54

Adres

J. Bosmanstraat 45

Postcode

2552JV

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer

KvK-nummer

729956880000

Rijschoolnummer

5436A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Gooding”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo