Rijschool One Minute

(1 klantbeoordeling)

Lees alles over Rijschool One Minute.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool One Minute ligt op 40%, 131 personen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met rijles bij Rijschool One Minute? Je rij-examen doe je bij één van de 3 examenlocaties van het CBR: Zoetermeer, Rijswijk, Leiden.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool One Minute.

Deze rijschool is gevestigd in ‘S-Gravenhage. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze school: Orveltestraat 66, 2545KG ‘S-Gravenhage. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 25 39 25 39. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschool-oneminute.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 526376700000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 7407R7.

Waar vind ik Rijschool One Minute precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: rijschool flex-line en Autorijschool LesZo.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool One Minute

Slagingspercentage

40

Aantal examens

131

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 25 39 25 39

Website

rijschool-oneminute.nl

Adres

Orveltestraat 66

Postcode

2545KG

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Leiden

KvK-nummer

526376700000

Rijschoolnummer

7407R7

1 review for Rijschool One Minute

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. D. K.

    Duidelijke en leerzame instructies. Goed voorbereid met nuttige tips en in 1x geslaagd! Zeker een aanrader!!

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo