Verkeersschool Manon

Ontdek alles over Verkeersschool Manon.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Manon ligt op 52%, 25 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Lessen volgen bij Verkeersschool Manon? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Hoogeveen. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Adresgegevens en telefoonnummer van Verkeersschool Manon.

De rijschool is te vinden in Slagharen. De adresgegevens: Geert Migchelsweg 19, 7776RZ Slagharen. Stuur ze een mailtje, verkeersschoolmanon@gmail.com. Dit is het telefoonnummer van de rijschool: 06 15 56 14 24. Ze hebben een eigen website met meer informatie: verkeersschoolmanon.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 050776580000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3097R8.

In welke plaats vind je Verkeersschool Manon (routebeschrijving en kaart)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Slagharen.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Slagharen. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Hilco Hartman en Autorijschool Sefa.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Manon

Slagingspercentage

52

Aantal examens

25

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

verkeersschoolmanon@gmail.com

Telefoon-nr

06 15 56 14 24

Website

verkeersschoolmanon.nl

Adres

Geert Migchelsweg 19

Postcode

7776RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

50776580000

Rijschoolnummer

3097R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Manon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo