Verkeersschool Manon

Alle informatie over Verkeersschool Manon.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Manon is 57%, 21 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kun je wat hulp gebruiken voor het theorie-examen? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je voor les bij Verkeersschool Manon? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Hoogeveen.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Manon.

De rijschool heeft een locatie in Slagharen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Geert Migchelsweg 19, 7776RZ Slagharen. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met 06 15 56 14 24. De school beschikt over een eigen website: verkeersschoolmanon.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 50776580000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 3097R8.

Waar vind ik Verkeersschool Manon precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Slagharen.

Bekijk hier alle Rijscholen in Slagharen. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Richard Schuinder en Rijschool Buurman & Buurman.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Manon

Slagingspercentage

57

Aantal examens

21

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 15 56 14 24

Website

verkeersschoolmanon.nl

Adres

Geert Migchelsweg 19

Postcode

7776RZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

50776580000

Rijschoolnummer

3097R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Manon”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo