Autorijschool Dinie

Alle gegevens over Autorijschool Dinie.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dinie ligt op 71%, 66 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Start je met les bij Autorijschool Dinie? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Hoogeveen. Je theorie nog niet behaald? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek auto of motor.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Dinie.

De school heet een locatie in Lutten. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Gouden Regenstraat 13, 7775AX Lutten. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: diniehulst1@hotmail.com. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 38 50 85 28. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 561026660000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7411N3.

Wat is de locatie van Autorijschool Dinie (route & kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Lutten.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Lutten. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Autorijschool Eggengoor en Tonnie’s Rijschool.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Autorijschool Dinie

Slagingspercentage

71

Aantal examens

66

Auto

Beschikbaar

E-mail

diniehulst1@hotmail.com

Telefoon-nr

06 38 50 85 28

Adres

Gouden Regenstraat 13

Postcode

7775AX

Plaats

Examenlocatie(s)

Hoogeveen

KvK-nummer

561026660000

Rijschoolnummer

7411N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dinie”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo