Verkeersschool Kees van der Haven

Alle informatie die je nodig hebt over Verkeersschool Kees van der Haven.

Praktijklessen volg je hier met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Kees van der Haven ligt op 38%, 29 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Verkeersschool Kees van der Haven biedt ook opleiding(en) voor professionals: vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto. Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Lessen volgen bij Verkeersschool Kees van der Haven? Rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Gouda. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het cbr theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Verkeersschool Kees van der Haven.

Deze school heeft een vestiging in Gouda. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Emmastraat 47, 2802LA Gouda. Deze school een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Even bellen? Het telefoonnummer is (0182) 52 62 43, of 06 54 76 30 15. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, keesvanderhaven.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 290223540000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 5654Z1.

Waar bezoek ik Verkeersschool Kees van der Haven (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Gouda.

Meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Gouda. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Feno en Autorijschool Van Leeuwen.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Kees van der Haven

Slagingspercentage

38

Aantal examens

29

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0182) 52 62 43

Telefoon-nr

06 54 76 30 15

Website

keesvanderhaven.nl

Adres

Emmastraat 47

Postcode

2802LA

Plaats

Examenlocatie(s)

Gouda

KvK-nummer

290223540000

Rijschoolnummer

5654Z1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Kees van der Haven”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersschool Kees van der Haven
Verkeersschool Kees van der Haven

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo