Rijschool De Goos Leeuwarden ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool De Goos

Alle details over Rijschool De Goos.

Klaar voor je eerste rijles? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Goos ligt op 54%, 28 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theoriecursus(sen) aan: auto. Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Start je met rijles bij Rijschool De Goos? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR-examenlocaties: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste theorieboek auto, theorie oefenen & gratis proefles

Goedkoop je autorijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of vraag een gratis proefles aan in jouw regio.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool De Goos.

Deze rijschool vind je in Leeuwarden. Op zoek naar de adresgegevens? Ereprijs 46, 8935JJ Leeuwarden. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 50 93 78 82. Voor meer informatie check je de eigen website van de rijschool: degoos.nl/. Het KvK-nummer van deze rijschool is 675786240000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 2106W1.

Waar vind je Rijschool De Goos (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in Leeuwarden.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Noordelijke Verkeersschool / Harry en Auto- en motorrijschool Ed Godding.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool De Goos

Slagingspercentage

54

Aantal examens

28

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 50 93 78 82

Website

degoos.nl/

Adres

Ereprijs 46

Postcode

8935JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

675786240000

Rijschoolnummer

2106W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Goos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo