Rijschool De Goos

Lees alles over Rijschool De Goos.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Goos ligt op 42%, 33 personen deden examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar het allerbeste theorieboek? We hebben het voor je onderzocht, bekijk onze top 3! Ga je van start met rijles bij Rijschool De Goos? Je kunt terecht bij 1 CBR locaties: Leeuwarden.

Contact & telefoon van Rijschool De Goos.

De rijschool is gevestigd in Leeuwarden. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Ereprijs 46, 8935JJ Leeuwarden. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: [email protected]. De rijschool bellen? 06 50 93 78 82. Ze hebben een eigen site: degoos.nl/. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 675786240000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2106W1.

Waar vind je Rijschool De Goos (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in Leeuwarden.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Leeuwarden. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool Bas en Autorijschool Edmee Aerts.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool De Goos

Slagingspercentage

42

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 50 93 78 82

Website

degoos.nl/

Adres

Ereprijs 46

Postcode

8935JJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

675786240000

Rijschoolnummer

2106W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Goos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo