Autorijschool Jawiss

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Jawiss.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jawiss is 48%, 23 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Autorijschool Jawiss? Je examen doe je bij één van de 1 CBR locaties: Leeuwarden. Theorie nog niet behaald? Ontdek dan hier het auto theorieboek.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Jawiss.

De school heeft een vestiging in Leeuwarden. De adresgegevens: Pieter Stuyvesantweg 169c, 8937AJ Leeuwarden. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 22 62 06 05. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 860796890000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 2028W9.

In welke plaats vind ik Autorijschool Jawiss (kaart, routebeschrijving)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in Leeuwarden.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Leeuwarden. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Prins t.h.o.d.n. DriveYou en Auto- en motorrijschool Schoffelmeer.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Jawiss

Slagingspercentage

48

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 22 62 06 05

Adres

Pieter Stuyvesantweg 169c

Postcode

8937AJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

860796890000

Rijschoolnummer

2028W9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Jawiss”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo