Verkeersschool Ton van Spanje

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina ontdek je alles over Verkeersschool Ton van Spanje.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Ton van Spanje ligt op 33%, 24 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Verkeersschool Ton van Spanje verzorgt ook beroepsopleiding(en), vrachtauto, aanhangwagen achter vrachtauto, taxi. Deze rijschool biedt de volgende theorielessen aan: motor, auto, bromfiets. Rijles volgen bij Verkeersschool Ton van Spanje? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR-afrijdlocaties: Leeuwarden. Heb je speciale wensen? Deze school biedt ook lessen met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek voor het scooter of auto rijbewijs.

Adres- en contactgegevens van Verkeersschool Ton van Spanje.

De rijschool heeft een vestiging in Leeuwarden. De adresgegevens zijn als volgt: Nieuwe Schrans 26, 8932HB Leeuwarden. Dit is het e-mailadres van deze school: tonvanspanje@planet.nl. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 058-2126788, of 06 29 21 45 06. De rijschool heeft een eigen site met meer informatie: tonvanspanje.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 653287010000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 0633Z1.

Waar bezoek ik Verkeersschool Ton van Spanje (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in de regio Leeuwarden.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Leeuwarden. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: De Bildtse Rijschool en J.D. Lamsma.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Zorg dat je rijschool opvalt bij de juiste doelgroep: adverteren via Rijschoolspecialist is laagdrempelig, voordelig en zeer effectief! Klik op de link voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Verkeersschool Ton van Spanje

Slagingspercentage

33

Aantal examens

24

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

Vrachtauto

Beschikbaar

E-mail

tonvanspanje@planet.nl

Telefoon

058-2126788

Telefoon-nr

06 29 21 45 06

Website

tonvanspanje.nl

Adres

Nieuwe Schrans 26

Postcode

8932HB

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

653287010000

Rijschoolnummer

0633Z1

1 review for Verkeersschool Ton van Spanje

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Pia Ley

    Ik heb vroeger in 1988 rijles van Ton van Spanje gehad. Ik had les van Edward een Indische man. Het was zo leuk altijd met veel humor en voelde mij echt op mijn gemak bij deze rijschool. Ik ben ook geslaagd bij deze rijschool. Echt het lessen waard!

Verkeersschool Ton van Spanje
Verkeersschool Ton van Spanje

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo