Autorijschool DCC

Alles over Autorijschool DCC.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool DCC ligt op 30%, 242 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Autorijschool DCC? Het afrijden is dan bij een van de 3 CBR-examenlocaties: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool DCC.

Deze rijschool vind je in Leeuwarden. Op zoek naar de adresgegevens van deze rijschool? Ulemar 12, 8939CG Leeuwarden. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: 06 30 60 69 47. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 011612520000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6589A1.

In welke plaats vind ik Autorijschool DCC precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Leeuwarden.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Leeuwarden. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Hotsma en Rijschool Richard.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool DCC

Slagingspercentage

30

Aantal examens

242

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 60 69 47

Adres

Ulemar 12

Postcode

8939CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

011612520000

Rijschoolnummer

6589A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Joey

    Fijne Leuke proefles,zo had ik dit keer ook een goeie instructeur en houd het soepel en rustig,zorgde ervoor dat ik op mijn gemak voelde en wat vertrouwen erin had,zo ging ik gelijk door voor lessen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo