Autorijschool DCC

Lees alles over Autorijschool DCC.

Praktijkles volg je bij deze rijschool met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool DCC ligt op 26%, 251 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Autorijschool DCC? Dan heb je keuze uit 3 examenlocaties: Leeuwarden, Heerenveen, Sneek. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook lessen met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer en adresgegevens van Autorijschool DCC.

De rijschool is gevestigd in Leeuwarden. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Ulemar 12, 8939CG Leeuwarden. Telefonisch contact met de rijschool? 06 30 60 69 47. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 011612520000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 6589A1.

Waar zit Autorijschool DCC (route & kaart)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Leeuwarden.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Leeuwarden. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: “Hans” Auto en Motorrijschool en Rijschoolfryslan.

Werk je bij deze school, of ben je eigenaar? Om meer informatie toe te laten voegen kun je ons een mailtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool DCC

Slagingspercentage

26

Aantal examens

251

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 30 60 69 47

Adres

Ulemar 12

Postcode

8939CG

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden, Heerenveen, Sneek

KvK-nummer

11612520000

Rijschoolnummer

6589A1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Joey

    Fijne Leuke proefles,zo had ik dit keer ook een goeie instructeur en houd het soepel en rustig,zorgde ervoor dat ik op mijn gemak voelde en wat vertrouwen erin had,zo ging ik gelijk door voor lessen

Rijschoolspecialist.nl
Logo