Auto- En Motorrijschool Argus

Alle details over Auto- En Motorrijschool Argus.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt les aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- En Motorrijschool Argus is 63%, 144 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs T). Auto- En Motorrijschool Argus biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): tractor. Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto, tractor. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Begin je met rijles bij Auto- En Motorrijschool Argus? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Leeuwarden.

Beschikt de rijschool over keurmerken?

Deze rijschool beschikt over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk hebben, moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling heb je daar profijt van: je mag een hoge leskwaliteit verwachten van een dergelijke rijschool.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Auto- En Motorrijschool Argus.

De rijschool is te vinden in Broeksterwoude. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Kavelweg 27, 9108MC Broeksterwoude. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? (0511) 42 24 88, of 06 53 53 38 07. Ze hebben een eigen website met meer informatie. Hierbij het adres: rijschool-argus.nl. Het KvK-nummer van de school is 10563680000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0545F2.

In welke plaats vind ik Auto- En Motorrijschool Argus?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Broeksterwoude.

Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Broeksterwoude. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Motorrijschool Frielink en Autorijschool Schraver.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Klik hier om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Auto- En Motorrijschool Argus

Slagingspercentage

63

Aantal examens

144

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0511) 42 24 88

Telefoon-nr

06 53 53 38 07

Website

rijschool-argus.nl

Adres

Kavelweg 27

Postcode

9108MC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

10563680000

Rijschoolnummer

0545F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- En Motorrijschool Argus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- En Motorrijschool Argus
Auto- En Motorrijschool Argus

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo