Auto- En Motorrijschool Argus

Ontdek alles over Auto- En Motorrijschool Argus.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Auto- En Motorrijschool Argus ligt op 49%, 37 personen deden examen (rijbewijs B). Auto- En Motorrijschool Argus biedt ook beroepsopleiding(en) aan: tractor. Deze school biedt theoriepakket(ten) voor: auto, tractor. Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Auto- En Motorrijschool Argus? Je rij-examen doe je bij één van de 1 CBR examenlocaties: Leeuwarden.

Welke keurmerken heeft de rijschool?

Over de leskwaliteit hoef je je bij deze school geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Auto- En Motorrijschool Argus.

De rijschool heeft een vestiging in Broeksterwoude. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Kavelweg 27, 9108MC Broeksterwoude. Heb je een vraag voor deze school? Dit is het e-mailadres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op (0511) 42 24 88, of 06 53 53 38 07. Ze hebben een eigen website: rijschool-argus.nl. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 10563680000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 0545F2.

Wat is de locatie van Auto- En Motorrijschool Argus?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Broeksterwoude.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Broeksterwoude. Deze rijscholen kunnen ook interessant voor je zijn: Rijschool Nico en Verkeersschool J.W. Magis.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Auto- En Motorrijschool Argus

Slagingspercentage

49

Aantal examens

37

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Tractor

Beschikbaar

Tractortheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0511) 42 24 88

Telefoon-nr

06 53 53 38 07

Website

rijschool-argus.nl

Adres

Kavelweg 27

Postcode

9108MC

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

10563680000

Rijschoolnummer

0545F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Auto- En Motorrijschool Argus”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Auto- En Motorrijschool Argus
Auto- En Motorrijschool Argus

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo