Jouw Verkeersschool

Ontdek alles over Jouw Verkeersschool.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Jouw Verkeersschool is 43%, 42 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: motor, auto. Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Jouw Verkeersschool? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR examenlocaties: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie & korting rijlessen

Geld besparen op je autorijbewijs? Bekijk de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan in jouw regio, 100% gratis!

Contact & telefoon van Jouw Verkeersschool.

Je vindt de school in Jistrum. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Tillewei 7B, 9258GN Jistrum. Stuur ze een mailtje, [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is: 06 51 91 71 61, of 085 30 31 571. De school beschikt over een eigen site, hierbij het adres: rijschoolhendrik.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 529040910000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 8836X4.

Waar vind ik Jouw Verkeersschool precies?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Alle rijscholen in de regio Jistrum.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Jistrum. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Marijke en Auto-Motorrijschool Smids.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Jouw Verkeersschool

Slagingspercentage

43

Aantal examens

42

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

085 30 31 571

Website

rijschoolhendrik.nl

Adres

Tillewei 7B

Postcode

9258GN

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

529040910000

Rijschoolnummer

8836X4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jouw Verkeersschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo