Rijschool De Broers

Alle gegevens over Rijschool De Broers.

Klaar voor praktijkles? Deze rijschool biedt lessen aan met een motor, auto, aanhangwagen achter auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool De Broers ligt op 49%, 333 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijschool De Broers biedt ook beroepsopleiding(en): . Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: motor, auto, bromfiets. Ga je van start met les bij Rijschool De Broers? Je rij-examen doe je bij een van de 2 CBR-afrijdlocaties: Zaandam, Alkmaar. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Binnenkort je theorie certicaat halen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie boek scooter of auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool De Broers.

De rijschool heeft een locatie in Alkmaar. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Tuinderspad 28, 1813CX Alkmaar. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschooldebroers.nl. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 41 99 09 16. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, rijschooldebroers.nl/. Het KvK-nummer van de school is 735568230000. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1562R6.

Waar bezoek je Rijschool De Broers (kaart en route)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Overige scholen in de buurt van Alkmaar.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Alkmaar. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: Cobi Rijschool en Autorijschool Elite.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Rijschool De Broers

Slagingspercentage

49

Aantal examens

333

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

E-mail

info@rijschooldebroers.nl

Telefoon-nr

06 41 99 09 16

Website

rijschooldebroers.nl/

Adres

Tuinderspad 28

Postcode

1813CX

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Alkmaar

KvK-nummer

735568230000

Rijschoolnummer

1562R6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool De Broers”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo