Verkeersschool Hoekstra B.V.

Ontdek alles over Verkeersschool Hoekstra B.V..

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hoekstra B.V. is 81%, 42 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AM2). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Les volgen bij Verkeersschool Hoekstra B.V.? Je rijdt af bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Alkmaar. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Scooter theorieboek, online oefenen & rijles korting

Voordelig je scooter rijbewijs halen? Check de links hieronder. Bestel het best geteste theorieboek via Bol, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Beschikt de rijschool over een keurmerk?

De rijschool beschikt over een BOVAG, FAM-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Als leerling ben je bij een dergelijke rijschool dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Verkeersschool Hoekstra B.V..

Deze rijschool is gevestigd in Alkmaar. Hierbij de adresgegevens: Pyrietstraat 4, 1812SC Alkmaar. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer (072) 564 20 00. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: hoekstra.net. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 370407720000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 3437A2.

In welke plaats zit Verkeersschool Hoekstra B.V. precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere scholen in de buurt van Alkmaar.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Alkmaar. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Prima Motorschool en Algemene Rijopleidingen Correct & Oscar Palm B.V..

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Hoekstra B.V.

Slagingspercentage

81

Aantal examens

42

BOVAG

Ja

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Website

hoekstra.net

Adres

Pyrietstraat 4

Postcode

1812SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

370407720000

Rijschoolnummer

3437A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hoekstra B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hoekstra B.V.
Verkeersschool Hoekstra B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo