Verkeersschool Hoekstra B.V.

Ontdek alles over Verkeersschool Hoekstra B.V..

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hoekstra B.V. is 77%, 60 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs AM2). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Hoekstra B.V.? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Alkmaar.

Beschikt deze school over een keurmerk?

Bij deze school ben je in goede handen, ze beschikken over een BOVAG;FAM-keurmerk. Scholen die een keurmerk dragen moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Als leerling ben je dus verzekerd van goede leskwaliteit.

Telefoonnummer en contactgegevens van Verkeersschool Hoekstra B.V..

Je vindt de rijschool in Alkmaar. Hierbij de adresgegevens van de school: Pyrietstraat 4, 1812SC Alkmaar. Heb je een vraag voor deze rijschool? Stel ‘m via dit mailadres: [email protected]. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op (072) 564 20 00. Deze rijschool heeft een eigen website, hoekstra.net. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 370407720000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3437A2.

Waar vind ik Verkeersschool Hoekstra B.V. precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Alkmaar.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Alkmaar. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: A.N.H. Rijopleidingen Amsterdam B.V. en Verkeersschool Paul B.V..

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Verkeersschool Hoekstra B.V.

Slagingspercentage

77

Aantal examens

60

Keurmerk

BOVAG;FAM

BOVAG

Ja

FAM

Ja

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(072) 564 20 00

Website

hoekstra.net

Adres

Pyrietstraat 4

Postcode

1812SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

370407720000

Rijschoolnummer

3437A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hoekstra B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hoekstra B.V.
Verkeersschool Hoekstra B.V.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo