Verkeersschool Hoekstra B.V.

Alle gegevens over Verkeersschool Hoekstra B.V..

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Hoekstra B.V. is 100%, 1 leerlingen legden een examen af (rijbewijs AVD). Start je met les bij Verkeersschool Hoekstra B.V.? Je kiest uit 1 CBR-examenlocaties: Alkmaar. Heb je speciale wensen? Deze rijschool biedt ook rijlessen met een automaat personenauto. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Verkeersschool Hoekstra B.V..

Deze rijschool heeft een locatie in Alkmaar. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Pyrietstraat 4, 1812SC Alkmaar. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer (072) 564 20 00. De school heeft een eigen site met meer informatie: hoekstra.net. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 370407720000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3437A2.

Waar vind je Verkeersschool Hoekstra B.V. (kaart, routebeschrijving)?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige scholen in de regio Alkmaar.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Alkmaar. Check ook deze twee rijscholen: Tilstra Opleidingen B.V. en Van den Berg.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te advertere of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Verkeersschool Hoekstra B.V.

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(072) 564 20 00

Website

hoekstra.net

Adres

Pyrietstraat 4

Postcode

1812SC

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

370407720000

Rijschoolnummer

3437A2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Hoekstra B.V.”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

Verkeersschool Hoekstra B.V.
Verkeersschool Hoekstra B.V.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo