Rijschool Bergen

Alles op een rijtje over Rijschool Bergen.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Bergen ligt op 73%, 26 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je voor lessen bij Rijschool Bergen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties: Alkmaar. Snel je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Bergen.

De school is te vinden in Bergen Nh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Oranjelaan 45, 1862EZ Bergen Nh. De rijschool een vraag stellen? Dit is het e-mailadres: info@rijschoolbergen.nl. De school is telefonisch bereikbaar op 06 24 20 61 87. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, rijschoolbergen.nl/. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 340680950000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 9609W0.

Waar bezoek ik Rijschool Bergen (kaart, routebeschrijving)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in Bergen Nh.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Bergen Nh. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Rijschool VAN DER WAL en Rijschool Rengers.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Bergen

Slagingspercentage

73

Aantal examens

26

E-mail

info@rijschoolbergen.nl

Telefoon-nr

06 24 20 61 87

Website

rijschoolbergen.nl/

Adres

Oranjelaan 45

Postcode

1862EZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

340680950000

Rijschoolnummer

9609W0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Bergen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo