Rijschool Het Groene Licht

Ontdek alles over Rijschool Het Groene Licht.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Het Groene Licht ligt op 60%, 60 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn echte aanraders. Ga je van start met rijles bij Rijschool Het Groene Licht? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR examenlocaties: Alkmaar.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Rijschool Het Groene Licht.

De school heet een locatie in Alkmaar. Dit zijn de adresgegevens: Melis Stokelaan 235, 1813DH Alkmaar. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 45 73 23 49. Het KvK-nummer van de rijschool is 595145070000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6463N2.

Waar bezoek je Rijschool Het Groene Licht (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in Alkmaar.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Alkmaar. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Sibel en Autorijschool Ed Griek.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Het Groene Licht

Slagingspercentage

60

Aantal examens

60

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 45 73 23 49

Adres

Melis Stokelaan 235

Postcode

1813DH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

595145070000

Rijschoolnummer

6463N2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Het Groene Licht”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschool Het Groene Licht
Rijschool Het Groene Licht

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo