Rijschool Woltheus

Alle details over Rijschool Woltheus.

Bij deze school haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Woltheus ligt op 60%, 87 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). Rijschool Woltheus biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): . Rijles volgen bij Rijschool Woltheus? Dan heb je keuze uit 1 CBR locaties: Alkmaar. Binnenkort je theorie behalen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Woltheus.

De rijschool heeft een vestiging in Alkmaar. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Paletstraat 37, 1825KS Alkmaar. Heb je een vraag voor deze rijschool? Dit is het e-mailadres: ramonwoltheus@hotmail.com. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 26 47 43 50. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 559208020000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 9936W0.

In welke plaats zit Rijschool Woltheus (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere scholen in Alkmaar.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Alkmaar. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: DIVERVO en A. Othman, t.h.o.d.n. Auto- en motorrijschool Quality.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rijschool Woltheus

Slagingspercentage

60

Aantal examens

87

Auto

Beschikbaar

E-mail

ramonwoltheus@hotmail.com

Telefoon-nr

06 26 47 43 50

Adres

Paletstraat 37

Postcode

1825KS

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

559208020000

Rijschoolnummer

9936W0

Reviews

0.0
6
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Lorena

  Goede rijschool. Leuke lessen gehad en alles was altijd duidelijk uitgelegd. Afspraken kwamen ze na en ik kon in termijnen betalen.

 2. Patrick

  Super tijd gehad! Geduldige instructeurs en leveren echt kwaliteit. Altijd in voor gezelligheid onder het rijden, waardoor je lekkerder in de auto stapt. Zelf in 1x geslaagd, dus dat zegt genoeg over de instructeurs!

 3. Laura

  Leuke lessen. Geduldige instructeur. Erg naar me zin gehad

 4. Noud

  Goede service en kwaliteit van Les geven.

 5. Lisa

  Leuke lessen gevolgd bij rijschool Woltheus. Ze nemen echt de tijd voor je en je kunt alles rustig vragen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.

 6. Ray

  Ik heb hier leuke lessen gevolgd en het erg naar mijn zin gehad. Ze legde alles rustig uit en ik voelde mij op mijn gemak in de auto. Bedankt voor de lessen

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo