Rijschool Woltheus

(2 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Rijschool Woltheus.

Toe aan praktijklessen? Deze rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Woltheus is 51%, 136 personen deden bij deze rijschool examen. Kies je ervoor bij deze school te lessen, doe je je examen bij 1 CBR examenlocatie: Alkmaar.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Woltheus.

De rijschool is gevestigd in Alkmaar. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Paletstraat 37,1825KS Alkmaar. Voor een proefles stuur je een mailtje naar ramonwoltheus@hotmail.com. Liever bellen? 626474350. Helaas is het ons niet bekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Rijschool Woltheus is 559208020000.

Wat is de locatie van Rijschool Woltheus precies?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Nog meer rijscholen in de regio Alkmaar.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Alkmaar. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: A.W.M. Genefaas, en Verkeersschool Mike.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Specification: Rijschool Woltheus

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

51

Aantal examens

136

Examenlocatie(s)

Alkmaar

E-mailadres

ramonwoltheus@hotmail.com

Telefoonnummer 2

626474350

Adres

Paletstraat 37

Postcode

1825KS

Plaats

KvK-nummer

559208020000

2 reviews for Rijschool Woltheus

5.0
2
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Lisa

    Leuke lessen gevolgd bij rijschool Woltheus. Ze nemen echt de tijd voor je en je kunt alles rustig vragen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad.

  2. Ray

    Ik heb hier leuke lessen gevolgd en het erg naar mijn zin gehad. Ze legde alles rustig uit en ik voelde mij op mijn gemak in de auto. Bedankt voor de lessen

 Rijschoolspecialist.nl
Logo