Autorijschool Succes op Weg

Lees meer over Autorijschool Succes op Weg.

Klaar voor je eerste rijles? Deze school lest met een auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Succes op Weg ligt op 60%, 15 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Eerst je theorie halen? Deze rijschool geeft theorieles voor: auto. Ga je voor rijles bij Autorijschool Succes op Weg? Je examen doe je bij een van de 1 CBR examenlocaties: Alkmaar. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Succes op Weg.

De rijschool heeft een locatie in Heerhugowaard. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Nijlkrokodil 17, 1704VL Heerhugowaard. Stuur ze een mailtje, info@succesopweg.nl. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is (023) 202 05 81, of 06 10 34 03 50. Ze hebben een eigen site met meer informatie: succesopweg.nl/. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 517613510000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7773F2.

Waar bezoek je Autorijschool Succes op Weg precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in Heerhugowaard.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Heerhugowaard. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rij-bij-Ell en Rijschool Gorredijk.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Succes op Weg

Slagingspercentage

60

Aantal examens

15

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

E-mail

info@succesopweg.nl

Telefoon

(023) 202 05 81

Telefoon-nr

06 10 34 03 50

Website

succesopweg.nl

Adres

Nijlkrokodil 17

Postcode

1704VL

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

517613510000

Rijschoolnummer

7773F2

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Rogier

    Beste Rijschool in Alkmaar en omgeving!

Autorijschool Succes op Weg
Autorijschool Succes op Weg

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo