Rijschool Cool

Ontdek alles over Rijschool Cool.

Starten met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Cool ligt op 0%, 2 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijlessen bij Rijschool Cool? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties: Zaandam. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie boek voor de scooter of auto.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Cool.

Je vindt deze school in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van deze school: Obdamstraat 22, 1507JC Zaandam. Het telefoonnummer van de rijschool is 06 22 05 30 09. Het KvK-nummer van de rijschool is: 614859420000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 1028F9.

In welke plaats vind ik Rijschool Cool?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zaandam. Check ook deze twee rijscholen: Auto- Motorrijschool Servaas en E.J. de Kruijf Autorijschool.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Stuur ons een mailtje om meer informatie toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Cool

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 22 05 30 09

Adres

Obdamstraat 22

Postcode

1507JC

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

614859420000

Rijschoolnummer

1028F9

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Cool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo