Rijschool Quality NH

Lees meer over Rijschool Quality NH.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Quality NH ligt op 50%, 8 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Ga je voor rijles bij Rijschool Quality NH? Afrijden doe je uiteindelijk bij een van de één examenlocaties van het CBR: Zaandam.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Quality NH.

De school heeft een vestiging in Zaandam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Twiskeweg 5, 1504AA Zaandam. Voor telefonisch contact bel je met 06 14 55 34 59. Het KvK-nummer van de rijschool is 342079390000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 2672H8.

In welke plaats zit Rijschool Quality NH (kaart, routebeschrijving)?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Andere scholen in Zaandam.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle rijscholen in Zaandam. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Unuvar en Rijschool Les Op Maat.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Rijschool Quality NH

Slagingspercentage

50

Aantal examens

8

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 55 34 59

Adres

Twiskeweg 5

Postcode

1504AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342079390000

Rijschoolnummer

2672H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Quality NH”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo