Rijschool Quality NH

Ontdek alles over Rijschool Quality NH.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Quality NH is 100%, 1 personen deden examen (rijbewijs B). Rijschool Quality NH biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): . Les volgen bij Rijschool Quality NH? Dan heb je keus uit 1 CBR-locaties: Zaandam. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het scooter, motor of autorijbewijs.

Contact & telefoon van Rijschool Quality NH.

Deze school heeft een vestiging in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van de school: Twiskeweg 5, 1504AA Zaandam. Gelijk even bellen? Het telefoonnummer is 06 14 55 34 59. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 342079390000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2672H8.

Waar vind je Rijschool Quality NH (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Andere rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Zaandam. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Autorijschool Anass en Rijschool Les Op Maat.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Quality NH

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 14 55 34 59

Adres

Twiskeweg 5

Postcode

1504AA

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam

KvK-nummer

342079390000

Rijschoolnummer

2672H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Quality NH”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo