Rijschool Les Op Maat

Alle gegevens van Rijschool Les Op Maat.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Les Op Maat ligt op 67%, 3 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Les Op Maat? Je rijdt af bij een van de 2 examenlocaties van het CBR: Amsterdam, Zaandam. Je theorie nog niet behaald? Bekijk dan hier onze keus voor het beste auto theorie boek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Les Op Maat.

De rijschool is gevestigd in Zaandam. Dit zijn de adresgegevens van deze rijschool: Perim 181, 1503GC Zaandam. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 06 33 77 63 21. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 610435320000. Bij het CBR is de school bekend onder rijschoolnummer 1476Z3.

Waar zit Rijschool Les Op Maat?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle rijscholen in de regio Zaandam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Zaandam. Check ook deze rijscholen: Rijschool Y-Drive en Autorijschool Simonis.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Les Op Maat

Slagingspercentage

67

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 33 77 63 21

Adres

Perim 181

Postcode

1503GC

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Zaandam

KvK-nummer

610435320000

Rijschoolnummer

1476Z3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Les Op Maat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo