Rijschool Belbas

Alles op een rijtje over Rijschool Belbas.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Belbas is 21%, 75 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Kies je ervoor lessen te volgen bij Rijschool Belbas? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-locaties: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Aanbieding rijlessen & auto theorie oefenen

Goedkoop je auto rijbewijs halen? Bekijk de links hieronder. Koop het best geteste theorieboek, oefen je theorie gratis online of maak gebruik van een gratis proefles in jouw regio.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Rijschool Belbas.

Je vindt de rijschool in Hallum. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? De Koarte Five 15, 9074EA Hallum. Neem contact op per e-mail via: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 14 45 65 28. De rijschool heeft een eigen website met meer informatie, rijschoolbelbas.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 660301610000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1722N3.

In welke plaats vind ik Rijschool Belbas precies?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de buurt van Hallum.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Hallum. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: De Leeuwarder Autorijschool en Autorijschool Didact.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Rijschool Belbas

Slagingspercentage

21

Aantal examens

75

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 14 45 65 28

Website

rijschoolbelbas.nl

Adres

De Koarte Five 15

Postcode

9074EA

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

660301610000

Rijschoolnummer

1722N3

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Belbas”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo