De Haan Rijopleidingen

Alle informatie over De Haan Rijopleidingen.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van De Haan Rijopleidingen is 100%, 1 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs AVD). Begin je met rijles bij De Haan Rijopleidingen? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Heerenveen.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van De Haan Rijopleidingen.

Deze rijschool is gevestigd in Wyns. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Wyns 11, 9091BC Wyns. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op 0630352541. Het KvK-nummer van deze school is 86207245. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1447R7.

In welke plaats zit De Haan Rijopleidingen?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Wyns.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Wyns. Heb je al bij deze rijscholen gekeken? Tilstra Opleidingen B.V. en ASMO Rijopleidingen.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: De Haan Rijopleidingen

Slagingspercentage

100

Aantal examens

1

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0630352541

Adres

Wyns 11

Postcode

9091BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Heerenveen

KvK-nummer

86207245

Rijschoolnummer

1447R7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “De Haan Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo