Rijschool Jacob Deinum Stiens ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Rijschool Jacob Deinum

Alle gegevens over Rijschool Jacob Deinum.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Jacob Deinum is 41%, 22 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Direct van start met het theoretische gedeelte van je rijbewijs? Begin met een gratis online theorie-cursus om je zo goed mogelijk voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Kies je voor les bij Rijschool Jacob Deinum? Je kiest uit een van de 1 CBR afrijdlocaties: Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Beste auto theorieboek, theorie oefenen & kortingen

Geld besparen op je auto rijbewijs? Maak gebruik van de links hieronder. Oefen je theorie gratis online, koop het best geteste theorieboek bij Bol.com of vraag een proefles aan, 100% gratis.

Contact- en adresgegevens van Rijschool Jacob Deinum.

Deze school heeft een locatie in Stiens. Op zoek naar de adresgegevens? Kakewei 26, 9051BZ Stiens. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (058) 257 54 97, of 06 21 59 16 65. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 11827620000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 6666A1.

In welke plaats vind je Rijschool Jacob Deinum?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Nog meer rijscholen in Stiens.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Stiens. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Lourens Wagenaar en Autorijschool Koster.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door rijschool leads in te kopen of een advertentie te laten plaatsen.

Specification: Rijschool Jacob Deinum

Slagingspercentage

41

Aantal examens

22

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 21 59 16 65

Adres

Kakewei 26

Postcode

9051BZ

Plaats

Examenlocatie(s)

Leeuwarden

KvK-nummer

11827620000

Rijschoolnummer

6666A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Jacob Deinum”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo