Autorijschool Westkop.nl

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Westkop.nl.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Westkop.nl is 63%, 30 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Hulp nodig voor het theorieexamen? De rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Start je met rijles bij Autorijschool Westkop.nl? Je examen doe je bij één van de 1 examenlocaties van CBR: Den Helder. Binnenkort je theorie halen? Check hier je beste keus voor het theorieboek voor het rijbewijs.

Contact & telefoon van Autorijschool Westkop.nl.

Deze school vind je in Wieringerwaard. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Molensingel 27, 1766KP Wieringerwaard. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: info@westkop.nl. De school is telefonisch bereikbaar op (0224) 78 50 38. De rijschool heeft een eigen website: westkop.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 560221820000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 8890U4.

In welke plaats vind je Autorijschool Westkop.nl (kaart en route)?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Andere scholen in Wieringerwaard.

Andere rijscholen in de regio? Bekijk hier alle Rijscholen in Wieringerwaard. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Autorijschool Marisa Vleugel en Rijschool van Os.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool Westkop.nl

Slagingspercentage

63

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@westkop.nl

Telefoon

(0224) 78 50 38

Website

westkop.nl

Adres

Molensingel 27

Postcode

1766KP

Plaats

Examenlocatie(s)

Den Helder

KvK-nummer

560221820000

Rijschoolnummer

8890U4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Westkop.nl”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo