Rijschool Amaador

Alle gegevens van Rijschool Amaador.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Amaador is 33%, 3 personen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Rijles volgen bij Rijschool Amaador? Je rij-examen doe je bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Utrecht. Binnenkort je theorie certicaat behalen? Ontdek hier je beste keus voor het theorie examen boek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Rijschool Amaador.

Je vindt deze school in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Wezerdreef 8, 3562BC Utrecht. Het telefoonnummer van de rijschool is 0641111439. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 681246860000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1952H2.

Waar zit Rijschool Amaador precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Alle andere rijscholen in de regio Utrecht.

Klik hier voor meer Rijscholen in Utrecht. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Verkeersschool Attent en Steenwijkerrijschool.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Amaador

Slagingspercentage

33

Aantal examens

3

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0641111439

Adres

Wezerdreef 8

Postcode

3562BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

681246860000

Rijschoolnummer

1952H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Amaador”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo