Rijschool Assila

Alles over Rijschool Assila.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Assila is 40%, 5 personen legden examen af (rijbewijs B). Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Assila? Dan heb je keus uit 1 CBR locaties: Utrecht.

Telefoonnummer en contactgegevens van Rijschool Assila.

Deze school heeft een vestiging in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de school: Kalymnosdreef 138, 3562XM Utrecht. De rijschool is telefonisch te bereiken op 06 24 20 08 60. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302082470000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 3478N8.

Waar bezoek ik Rijschool Assila (kaart en route)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in de buurt van Utrecht.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Vesters en Agelink Verkeersopleidingen.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Assila

Slagingspercentage

40

Aantal examens

5

Auto

Beschikbaar

Telefoon

06 24 20 08 60

Adres

Kalymnosdreef 138

Postcode

3562XM

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302082470000

Rijschoolnummer

3478N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Assila”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo