Rijschool Doorzetter

Op deze pagina lees je alles over Rijschool Doorzetter.

Klaar voor praktijkles? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Doorzetter ligt op 14%, 7 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Rijschool Doorzetter? Je rij-examen doe je bij één van de 1 examenlocaties: Amsterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Doorzetter.

De school is te vinden in Amsterdam. De adresgegevens zijn als volgt: Emmy Andriessestraat 148, 1087ML Amsterdam. Telefonisch contact? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06-43014377. Het KvK-nummer van de rijschool is: 520887820000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 6419F5.

Wat is de locatie van Rijschool Doorzetter (kaart en route)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool van Os en Autorijschool Hemony.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze dienst.

Specification: Rijschool Doorzetter

Slagingspercentage

14

Aantal examens

7

Telefoon-nr

06-43014377

Adres

Emmy Andriessestraat 148

Postcode

1087ML

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

520887820000

Rijschoolnummer

6419F5

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Doorzetter”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo