Rijbewijsgigant

Alle gegevens van Rijbewijsgigant.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een motor, auto, aanhangwagen achter auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijbewijsgigant ligt op 48%, 225 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Rijbewijsgigant biedt daarnaast ook beroepsopleiding(en): taxi. Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorielessen aan voor: motor, auto, bromfiets. Hoe zit het bij jou met je theoretische verkeerskennis? Je kunt direct aan de slag met het oefenen van theorie examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Kies je ervoor te lessen bij Rijbewijsgigant? Rij-examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Zaandam, Alkmaar.

Contactgegevens, adres en overige info over Rijbewijsgigant.

Deze school is gevestigd in Zaandam. Hierbij de adresgegevens van de school: Oostzijde 393, 1508ER Zaandam. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijbewijsgigant.nl. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (075) 670 73 15. Ze hebben een eigen site met meer informatie: rijbewijsgigant.nl. Het KvK-nummer van de school is: 342589150000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6015X1.

Waar zit Rijbewijsgigant precies?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Overige rijscholen in de regio Zaandam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: rijscholen in Zaandam. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Saendrive en Rijschool van Hees.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je theorie- of praktijkles gevolgd bij deze rijschool? Laat onderin deze pagina een review achter en help anderen de juiste keuze te maken.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijbewijsgigant

Slagingspercentage

48

Aantal examens

225

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aanhangwagen achter auto

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Motortheorie

Beschikbaar

Scootertheorie

Beschikbaar

Taxi

Beschikbaar

E-mail

info@rijbewijsgigant.nl

Telefoon

(075) 670 73 15

Website

rijbewijsgigant.nl

Adres

Oostzijde 393

Postcode

1508ER

Plaats

Examenlocatie(s)

Zaandam, Alkmaar

KvK-nummer

342589150000

Rijschoolnummer

6015X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijbewijsgigant”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo