Rij bij Ronald

Op deze pagina ontdek je alles over Rij bij Ronald.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rij bij Ronald ligt op 29%, 14 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Rij bij Ronald? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Leiden. Heb je je theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorie boek voor de scooter, auto of motor.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rij bij Ronald.

De rijschool heeft een locatie in Noordwijk Zh. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Spoelhoren 45, 2201VW Noordwijk Zh. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 0640589807. Het KvK-nummer van deze school is: 88763684. De school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1746G4.

In welke plaats vind ik Rij bij Ronald (route & kaart)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Noordwijk Zh.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool A.B.C. en Autorijschool “Correct”.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Rij bij Ronald

Slagingspercentage

29

Aantal examens

14

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

0640589807

Adres

Spoelhoren 45

Postcode

2201VW

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

88763684

Rijschoolnummer

1746G4

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rij bij Ronald”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo