Les bij Wes

Alles over Les bij Wes.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Les bij Wes ligt op 58%, 19 leerlingen deden bij deze rijschool examen (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Les bij Wes? Je hebt voor het afrijden keus uit 1 CBR afrijdlocaties: Leiden. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek cbr.

Telefoonnummer, adres en overige contactgegevens van Les bij Wes.

Je vindt de school in Noordwijk Zh. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Zager 33, 2201VN Noordwijk Zh. Dit is het e-mailadres van deze rijschool: lesbijwes@hotmail.com. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 52 17 40 07. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 600012670000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 7782Z8.

Wat is de locatie van Les bij Wes?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Overige scholen in regio Noordwijk Zh.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Alliance en Schoenaker Rijopleidingen.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Les bij Wes

Slagingspercentage

58

Aantal examens

19

Auto

Beschikbaar

E-mail

lesbijwes@hotmail.com

Telefoon-nr

06 52 17 40 07

Adres

Zager 33

Postcode

2201VN

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

600012670000

Rijschoolnummer

7782Z8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Les bij Wes”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo