Rijschool Goede Reis

Alles over Rijschool Goede Reis.

Praktijkles volg je bij deze school met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Goede Reis ligt op 43%, 35 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Goede Reis? Je kiest uit een van de 1 CBR locaties: Leiden. Heb je bijzondere wensen? Deze rijschool biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek voor het motor of auto rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Rijschool Goede Reis.

Deze rijschool vind je in Noordwijk Zh. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Leendert Hellenberghof 18, 2202XT Noordwijk Zh. Mailen? Hierbij het e-mailadres [email protected]. Telefonisch contact met de rijschool? 06 48 95 94 05. De school beschikt over een eigen website: rijschool-goedereis.nl/. Het KvK-nummer van de rijschool is: 281030860000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3059H8.

Wat is de locatie van Rijschool Goede Reis?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Noordwijk Zh.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Deze scholen zijn ook het bekijken waard: AT JOHN autorijschool en Verkeersschool Take 4.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Rijschool Goede Reis

Slagingspercentage

43

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 48 95 94 05

Website

rijschool-goedereis.nl/

Adres

Leendert Hellenberghof 18

Postcode

2202XT

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

281030860000

Rijschoolnummer

3059H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Goede Reis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo