Rijschool Goede Reis

Alles op een rijtje over Rijschool Goede Reis.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Goede Reis is 39%, 23 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Les volgen bij Rijschool Goede Reis? Voor het afrijden heb je keus uit 1 CBR locaties: Leiden. Heb je bijzondere wensen? Deze school biedt ook rijles met een automaat personenauto. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Contact & telefoon van Rijschool Goede Reis.

De rijschool heeft een locatie in Noordwijk Zh. Hierbij de adresgegevens van deze rijschool: Leendert Hellenberghof 18, 2202XT Noordwijk Zh. Dit is het e-mailadres van de school: info@rijschool-goedereis.nl. Gelijk even bellen? Het nummer van de rijschool is 06 48 95 94 05. Ze hebben een eigen site, hierbij het adres: rijschool-goedereis.nl/. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 281030860000. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 3059H8.

Waar bezoek ik Rijschool Goede Reis (kaart en route)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Meer rijscholen in Noordwijk Zh.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool Colmschate en Autorijschool Groen.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Rijschool Goede Reis

Slagingspercentage

39

Aantal examens

23

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

info@rijschool-goedereis.nl

Telefoon

06 48 95 94 05

Website

rijschool-goedereis.nl/

Adres

Leendert Hellenberghof 18

Postcode

2202XT

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

281030860000

Rijschoolnummer

3059H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Goede Reis”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo