Sam's Rijopleidingen Noordwijk Zh ⇒ Reviews, ervaringen & contact

Sam’s Rijopleidingen

Op deze pagina vind je alles over Sam’s Rijopleidingen.

Praktijkles volgen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sam’s Rijopleidingen is 67%, 30 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Kies je voor lessen bij Sam’s Rijopleidingen? Je praktijkexamen doe je bij een van de 1 CBR locaties: Leiden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie gratis oefenen & aanbieding rijlessen

Bespaar geld op je autorijbewijs met onderstaande links! Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Sam’s Rijopleidingen.

De rijschool heeft een vestiging in Noordwijk Zh. Hierbij de adresgegevens van de school: Oranje Nassaustraat 35, 2202TL Noordwijk Zh. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Bellen? Het telefoonnummer is 06 43 54 18 48. De school beschikt over een eigen site: samsrijopleidingen.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 273437110000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 5312A1.

Waar vind ik Sam’s Rijopleidingen precies?

Via onderstaande kaart plan je gemakkelijk je route of bekijk je extra foto’s van de rijschool.

Meer rijscholen in regio Noordwijk Zh.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Noordwijk Zh. Heb je deze rijscholen al bekeken? Rijschool Alliance en rijschool route 44 t.h.o.d.n. LesGO.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review! We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Sam’s Rijopleidingen

Slagingspercentage

67

Aantal examens

30

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 43 54 18 48

Website

samsrijopleidingen.nl

Adres

Oranje Nassaustraat 35

Postcode

2202TL

Plaats

Examenlocatie(s)

Leiden

KvK-nummer

273437110000

Rijschoolnummer

5312A1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sam’s Rijopleidingen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo