Rijschool “Veldkamp”

Op deze pagina lees je alles over Rijschool “Veldkamp”.

Bij deze school behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool “Veldkamp” ligt op 50%, 120 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Past een cursus beter bij je dan een leesboek? Deze school biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Begin vandaag nog: je kunt direct aan de slag met gratis online theorie training. Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je van start met rijlessen bij Rijschool “Veldkamp”? Je kunt kiezen uit 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Rijschool “Veldkamp”.

Deze rijschool is gevestigd in Nootdorp. Hierbij de adresgegevens van de rijschool: Zonnehof 10, 2632BE Nootdorp. Je bereikt ze per e-mail via: [email protected]. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 015 887 88 07. Voor meer informatie kijk je op de eigen site van de rijschool: rijschoolveldkamp.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is 594637160000. Bij het CBR is deze rijschool bekend onder rijschoolnummer 7963F7.

In welke plaats vind ik Rijschool “Veldkamp”?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige rijscholen in regio Nootdorp.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Nootdorp. Heb je deze rijscholen al bekeken? Autorijschool de Visser en Select Drive.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Op een laagdrempelige manier adverteren of leads inkopen? Kijk op deze pagina over rijschool leads en adverteren voor meer informatie.

Specification: Rijschool “Veldkamp”

Slagingspercentage

50

Aantal examens

120

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

015 887 88 07

Website

rijschoolveldkamp.nl

Adres

Zonnehof 10

Postcode

2632BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

594637160000

Rijschoolnummer

7963F7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool “Veldkamp””

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo