Chrisvan

Alle gegevens van Chrisvan.

Klaar voor je eerste les? Deze rijschool lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Chrisvan is 40%, 50 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij Chrisvan? Je examen doe je bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Chrisvan.

De school is te vinden in Nootdorp. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Ereprijs 6, 2631TT Nootdorp. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 0641156286. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 273327300000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 1602R0.

Waar zit Chrisvan (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Meer rijscholen in de regio Nootdorp.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Nootdorp. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten bekijken: Autorijschool Shiv en Rijschool Steven Esvelt t.h.o.d.n. NXXT.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Chrisvan

Slagingspercentage

40

Aantal examens

50

Telefoon-nr

0641156286

Adres

Ereprijs 6

Postcode

2631TT

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk

KvK-nummer

273327300000

Rijschoolnummer

1602R0

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Chrisvan”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo