Rijschool Voor iedereen

Alles wat je wilt weten over Rijschool Voor iedereen.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Voor iedereen is 6%, 18 leerlingen legden examen af bij deze school (rijbewijs B). Zet de eerste stap richting je rijbewijs, ga direct aan de slag met een gratis theorie-cursus om je optimaal op het CBR-examen voor te bereiden! Heb je nog geen theorieboek in bezit? Deze boeken zijn aanraders. Ga je beginnen met rijles bij Rijschool Voor iedereen? Het afrijden is dan bij een van de 2 CBR-examenlocaties: Zoetermeer, Spijkenisse.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Rijschool Voor iedereen.

Deze school is gevestigd in Zoetermeer. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Barietgeel 160, 2718BJ Zoetermeer. Even bellen? Het telefoonnummer is 634041801. Het KvK-nummer van deze school is: 779559860000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1701F2.

In welke plaats vind ik Rijschool Voor iedereen?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Zoetermeer.

Meer bekijken? Check hier alle Rijscholen in Zoetermeer. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Rijschool Just Ride V.O.F. en Autorijschool Zeugma.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: Rijschool Voor iedereen

Slagingspercentage

6

Aantal examens

18

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

634041801

Adres

Barietgeel 160

Postcode

2718BJ

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Spijkenisse

KvK-nummer

779559860000

Rijschoolnummer

1701F2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rijschool Voor iedereen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo