Autorijschool Driving Center

Alle gegevens over Autorijschool Driving Center.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Driving Center is 36%, 72 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Op zoek naar de beste theorieboeken? We hebben een top 3 voor je samengesteld, doe er je voordeel mee. Ga je van start met les bij Autorijschool Driving Center? Je examen doe je uiteindelijk bij een van de 1 CBR locaties: Utrecht.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Driving Center.

De school heeft een vestiging in Utrecht. Mocht je op zoek zijn naar adresgegevens: Pahud de Mortangesdreef 138, 3562AD Utrecht. Telefonisch contact? Bel de rijschool op 06 26 86 87 81. Het KvK-nummer van de rijschool is 655320580000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 9367X1.

Wat is de locatie van Autorijschool Driving Center (routebeschrijving en kaart)?

Route naar de rijschool plannen? Gebruik onderstaande kaart.

Alle andere rijscholen in de regio Utrecht.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: ProDrive en Rijschool Matse.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool Driving Center

Slagingspercentage

36

Aantal examens

72

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 26 86 87 81

Adres

Pahud de Mortangesdreef 138

Postcode

3562AD

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

655320580000

Rijschoolnummer

9367X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Driving Center”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Driving Center
Autorijschool Driving Center

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo