Autorijschool Wezemer

Alle gegevens over Autorijschool Wezemer.

Klaar voor je eerste les? Deze school lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Wezemer ligt op 70%, 33 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Wezemer? Het afrijden is dan bij een van de 1 examenlocaties van CBR: Utrecht. Theorie certificaat nog niet op zak? Bekijk dan hier het theorieboek voor de scooter, motor of auto.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie van Autorijschool Wezemer.

De rijschool heeft een vestiging in Utrecht. Dit zijn de adresgegevens van deze school: Paul Kleestraat 62, 3544NT Utrecht. Neem telefonisch contact op met de rijschool, bereik de rijschool via 06 81 42 70 80. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 302596330000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6082X1.

Waar vind ik Autorijschool Wezemer precies?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Andere rijscholen in de buurt van Utrecht.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Utrecht. Neem ook even een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool Azmani en Rijschool CARim.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Wezemer

Slagingspercentage

70

Aantal examens

33

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 81 42 70 80

Adres

Paul Kleestraat 62

Postcode

3544NT

Plaats

Examenlocatie(s)

Utrecht

KvK-nummer

302596330000

Rijschoolnummer

6082X1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Wezemer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo